In juli 2016 was de opening van de muurinstallatie van kunstenaar Wafae Ahalouch voor de vaste collectie van het Gerrit Rietveld College.

Zij ontwikkelde naar aanleiding van een interview met oud-rector José Boschman een lessenserie met als uitgangspunt het abstracte werk van Frank Stella en Gerrit Rietveld. Leerlingen van VWO4 leverde ideeen en schetsen aan voor haar muurinstallatie die vervogens werden tentoongesteld in de gallerieruimte van Studio Steltman. Deze werken van de leerlingen heeft Ahalouch vervolgens samengevoegd met haar eigen ontwerpen wat resulteerde in het werk All TOGETHER NOW.

Een symbolische vertelling over vallen en opstaan, blijven proberen en slagen met een eigenwijze knipoog naar De Stijl door het gebruik van de drie secundaire in plaats van primaire kleuren. Het werk laat ook de transitie zien waarin de school verkeerde van voor en na de verbouwing, dit alles onder toeziend oog en enthousiaste leiding van José Boschman

Ahalouch studeerde af in 2001 aan de HKU . Ze heeft verschillende residenties gedaan o.a De Ateliers , De Rijksakademie, Kunstlerhausbethanien (Berlijn) en Wiels in Brussel. In 2003 won ze de Koninklijke Prijs voor de Vrije Schilderkunst en heeft diverse andere nominaties en prijzen op haar naam staan. Het werk van Ahalouch is in prive en museale collecties opgenomen o.a M HKA in Antwerpen en Museum Arnhem.